torsdag 17. juli 2008

...følger DU med...?

For de som følger helt ekstremt med, så har de kanskje lagt merke til at jeg har (egentlig nettopp nå, men la oss ikke ødelegge...) lagt til noen navn på musikk-link-lista mi! Som f.eks. Ane Brun, The Gossip og Clutch.

Hvorfor Ane Brun ikke har kommet på den lista før, aner ikke, bare ble sånn. For damen er fantastisk. Så såre og hjerteskjærende og fine og fantastiske tekster.

The Gossip er bare kult. Siri som sa jeg måtte høre på. Gossip består av tre stykker. To damer og en mann. Vokalisten, Beth Ditto, er, ifølge journalister kjempesvær. Jeg vil heller si at det bare ser ut som hun trives litt bedre med seg selv enn Paris og Amy. Hun har sin helt egen stil ut til fingerspissene, og gir fanden hva folk måtte mene om den! Og ja, musikken er kul den å! :P

Clutch er bare tøfft. Barske menn med skjegg og rutete skjorter, og ordentlig mørk råkkenroll stemme. Tøfft!


Og tilslutt et bilde. Som ikke har noenting med det som er skrevet ellers her. Det bare passer til hodet mitt akkuart nå. Derfor.
(Tok det i Bergen, etter at jeg så at Morten tok bilde av det. Unnskyld Morten...)


tirsdag 15. juli 2008

Tja...

Dette er sånn det ligger an her hos mei, akkurat nå, sånn ca, ish...
Jeg har såvidt begynt å stå på flyttefoten. Har hvertfall fått opp gardiner og lagt på sengetrekk, kjøpt knekkebrød, ris og te, og tatt med tannkosten til Jakobsli! Skal bare bli venn med bussruta så blir det ordentlig stas!

Ellers har jeg gjort noen investeringer på platekompaniet! Kjøpte en CD av Clutch som jeg trodde var helt ok ny som viste seg å være fra 95 eller rundtom derom, men hei, det er Clutch, det er bra, gleder meg som en liten unge til Pstereo! Også kjøpte jeg to dvd'er: 'Chihioro og heksene' og 'Min nabo Totoro'.

http://www.youtube.com/watch?v=3xTmBuNEyZE&NR=1

Dette er et fantastisk klipp fra 'Totoro'

GØY!

mandag 14. juli 2008

ROSKILDE!

Caravelle, bensinsstasjon, svinger, "Syklist! Ta'n med døra! Nei! Med bordet!" Campingliv, sol, varmt, svett, solkrem, støv, øl, underholdende nabo-camper, mere øl, mere sol, mere solkrem, solbrent. København, kaffe, due, kaffe, kart, kaffe, Christiana, kaffe. København igjen, Helle! :) Roskilde by, kaffe igjen, sms fra tanta: "e ha ført over peng åt de, kjøp m&m's t du skjemmas!". Konsert, CLUTCH, Motorpsycho, Radiohead, Holy Fuck, Gnarles Barkley, NEIL YOUNG! ...ikke Gossip... trist... Mere øl, mere ekkelt støv, ekle nabocamper, pakke, bilen, flatt batteri, Roskilde by, koslig, mat, is, kino, sovesove... Bergen, sove, øl, film, trivelig, trøtt, sove. Fly, hjemme...
Vår lange reise begynte hos Knut Håvard i Bergen. Knut hadde morsom bakgård, med sånn derre branntrapp å greier, sånn at jeg kunne stikke ut tærne og få med dem på bilde og på en måte illustrere at det var langt ned, eller noe sånt...


Vi kom oss til Danmark og Roskilde, og dro på dagstur til København. Jeg og Benjamin fant en pønker-due, som het Geir, som innimellom sto på et bein, som ingen ville være venner med.

Vi var i en kirke med fint tak, og ingen turister! Det var fint.

...og, tilslutt, det egentlige målet med all vandringa, Christiania! Det var gøy!

Festival!

Er du en Frank...?


Camping-liv og solbrille-vær!

CLUTCH!

RADIOHEAD


Takk for i år, og for en kjempefin tur :)